Soman Chainani A jók és rosszak iskolájának könyvsorozat szerzője, míg Victoria Aveyard A vöröskirálynő regényeket írta. Mostanság mind a ketten célozgattak arra, hogy valamilyen közös projekten dolgoznak együtt. Kaptunk képeket, információ morzsákat, de MA megosztották velünk, hogy min is ügyködnek.

A két könyvszerző egy közös képregényen dolgozik, amelyben összeolvasztják a két világot. A címe nem más, mint a Red School. Itt is a borítója:

Videó:

Az interneten ingyenesen lesz elérhető, de ha szeretnéd meg is rendelheted, ami ráadásul dedikálva lesz. Több információ az  RED-SCHOOL.COM oldalon. Biztos, hogy elég érdekes lesz. Kíváncsi vagyok, hogyan fogják ötvözni a két világot. Én momentán nem nagyon tudom elképzelni.

A jók és rosszak iskoláját még kislánykoromban olvastam, és akkoriban teljesen odavoltam érte. Még egy érdekesség, hogy nemrégiben megtudtuk, hogy a sorozatból hamarosan Netflix adaptáció készül.

A vöröskirálynőt pedig még idén olvastam, és tényleg megérdelmi a hírnevét. Szóval a két szerző külön-külön is nagy dolgokat vittek véghez. Mi lesz ha összefognak?