Hihetetlen, hogy ez a könyv is végre elérkezett hozzánk. Imádom Sarah J. Maast, eddig minden könyvét szerettem. És persze ez a köny sem lett ezalól kivétel.

A félig tündér, félig ember Bryce Quinlan imádja az életét. Minden estét bulizással tölt, és eltökélte, hogy kiélvezi mindazt, amit Lunathion – azaz Crescent City – nyújthat. Csakhogy egy kegyetlen gyilkosság alapjaiban rendíti meg a várost, és Bryce világa darabokra hullik. Azonban két évvel később hirtelen folytatódnak a gyilkosságok. A hírhedt bukott angyalt, Hunt Athalart megbízzák, hogy figyelje minden lépését, és Bryce rájön, többé nem menekülhet a feledésbe.Bryce és Hunt igyekszik kideríteni az igazságot és feldolgozni saját múltjuk szörnyűségeit.

Huhhhh… Annyira nem tudom, hogy hol is kezdjem. Ez a könyv valami ELKÉPESZTŐ volt. Nem tudom ti hogy vagyok vele, de engem Sarah mindig meg tud lepni. Pedig már azt hittem, kezdem kiismerni. Ez a könyv nagyon sok érzelmet kiváltott belőlem. Meglepődtem, hihetetlenkedtem, sírtam, nevettem. Úgy egyszerre mindet. A világépítés szintén elképesztő lett. Itt már többfajta teremtménnyel találkozhatunk.

A történet nagyon izgalmas, pörgős. Bryce a gyilkos után nyomoz, aki megölte a szeretteit. Mindent követ megmozgat és már-már saját magában is kételkedni kezd. Az ilyen könyveknél általában mindig helyesek a tippjeim, de most kudarcot vallottam. Anyira nem számítottam erre a végkimenetelre. A könyv kb. 2/3-át a nyomozás teszi ki. Bevallom, egyszer-kétszer túl hosszúnak találtam, de végén rájöttem, hogy kellett ez a sok oldal, hiszen így tudott kibontakozni az egész kép előttünk. Az utolsó 200 oldalt pedig egyhuzamban ki is olvastam, olyan lebilincselő volt.

Bryce személyisége nagyon hasonlított Aelinéhez, de cseppet sem bántam. Annyi traumán kellett átmennie, mégis harcolt tovább. Danika, Connor és a farkasfalka halálán pedig nagyon megkönnyeztem.

Hunt és Bryce kapcsolatát eleinte furának tartottam. Főleg Hunt miatt. Nem igazán kedveltem meg, mert az elején néha olyan bunkóan viselkedett. Meg aztán az árulása… Nem értem Bryce hogyan tudott olyan gyorsan neki megbocsátani. Végére kezdtem azért már megkedvelni.

Ruhn, Lehabah és Danika voltak a kedvenc mellékszereplőim. De még rajtuk kívül is akadtak nagyon szupi szereplők. Jesibán sokszor elgondolkodtam. Ki is ő valójában? Hogyan került ide? Annyira titokzatos volt!!! Követelem a következő részben a válaszokat. És ott van persze Aidas, aki ugyan csak kb. 5 oldalban volt benne, mégis nagyon kíváncsivá tett. Ráadásul Sarah bejelentette, hogy ő a következő részben nagy szerepet fog kapni.

Nem akarom tovább húzni a szót. Azt hiszem egyértelmű, hogy imádtam mindent benne. Mindenkinek szívből ajánlom.

5/5⭐️