Jennifer Armentrout A hatalom című könyve a Titán sorozat 2. része. Az írónő hazánkban nagy népszerűségnek örvend, minden sorozata sikeres. Nézzük meg, hogy ez a könyv is felér-e a többihez képest.

Bár Seth és Josie legutóbb legyőzték Hüperiont, a titánt, még közel sincs vége a harcnak. Sethnek fel kell készítenie Josie-t, akinek uralnia kell új képességeit, és meg kell találniuk a többi félistent is, mielőtt a titánok rájuk bukkannának. Viszont a lányban rejlő aether erősen vonzza Sethet. Mikor a vágy és a szerelem utat ad a hatalomnak, tudja, hogy Josie közelsége nemcsak a lányra, hanem mindenkire nézve veszélyes, de Josie elengedéséhez olyan önzetlenségre van szükség, ami nem Seth stílusa. Ahogy kitör a káosz, ismerős arcok térnek vissza a múltból, és még bonyolultabbá teszik az eseményeket. A titánveszély pusztító következményekkel jár, és a hatalom sötét csábítása ismét befonja Sethet. Josie ezúttal talán nem tudja őt visszatartani.

A történet viszonylag ott folytatódik, ahol az előző könyv befejeződött. Jennifer írásmódja már nagyon hiányzott nekem. Egyszerre könnyed és élvezetes, minden részletesen és precízen ki lett dolgozva. Az írónő ebben a könyvben a karakterfejlődést és a belső vívódásokat tartotta szem előtt. Ami nem is lett volna baj, de én egy idő után untam. Seth még mindig nagyon alulértékelte magát, és ezért megint tett egy-két elég hülye lépést, amért legszívesebben agyoncsaptam volna. De ezektől függetlenül a szívembe zártam, talán még jobban, mint eddig. Josie tartotta magát az eddig megszokott önmagához, alkalmazkodott a helyzethez és küzdött a céljaiért.

Nagyon sok Josie és Seth jelenetet kaptunk, de ezek, cselekmény szempontjából nem adtak hozzá sok mindent. Bár haladt előre, mégis úgy éreztem, hogy több mindent lehetett volna kihozni a történetből. De vége az minden szempontból kárpotólni tudott. Jézusooom! Jennifer igazán ért a függővégekhez. Mi következhet ezek után?

A többi szereplőt még mindig imádom. Deacon és Luke hozta a formájukat. Emellett Alex és Aidon is csatlakozik a bandához, aminek kifjezetten örültem. Bár a Covenant (az előzmény) sorozatot nem olvastam, meg tudtam őket is kedvelni. Apollónt pedig néha legszívesebben kihajítottam volna az ablakon a viselkedése miatt.

5/4⭐️