Nagyon kíváncsi voltam erre a könyvre, hisz Jennifer a top 3 kedvenc íromhoz tartozik. Ezzel a könyvel pedig teljesen kiment a komfortzónájából. Ez az első krimi beosztású könyve, és ezért nagyon féltem, hogy hogyan fog teljesíteni az írónő ebben az új környezetben. És sajnos a félelmem beteljesült.

Sasha Keaton viszatér a szülővárosába, ahol 10 évvel ezelőtt a Vőlegény nevű sorozatgyilkos elrabolta és sok más szörnyű dolgott tett vele. Azt hitte már lezárta a múltját, de az egyre váratlanabb fejlemények miatt minden újra megtörténni látszik. Sasha régi szerelme Cole Landis, akiből mostanra már FBI-ügynök vált, visszatér a lány életébe és ő is felbolygatja Sasha életét.

A történet lassan bontakozott ki, mindent információt lassan adagoltak nekünk. Ugye a könyv alapjáraton kriminek készült, mégis elindult a romantikus könyvek irányába. Ezzel sem lett volna semmi problémám, de nagyon sok helyen éreztem azt, hogy a kettő együtt valahogy nem igazán illik egymáshoz. Sasha 10 évig nem mert visszamenni a városába és az élete sem volt igazán élet. A könyv elején sokszor megemlítik, hogy állandóan terapeutákhoz járt és hogy milyen nehéz neki a múlttal együtt élnie. De amint megjelenik Cole, ez mintha eltűnt volna. Ne hogy félreértsetek, örülök hogy talált egy olyan valakit, aki mellett végre boldog lehet, de mégis nagyon felszínesnek éreztem. Meg azt is értem, hogy már régebbről ismerték egymást, de még így is spontán lett a kapcsolatuk.

Sasha múltjáról viszont elég keveset kaptunk. Elmagyarázza pár mondatban, hogy mi is történt vele, de nekem ez nem volt elég. Szerettem volna az érzelemiről többet olvasni, hogy milyen volt átélni ezt az egészet. Mindenesetre nem mondanám a könyvet igazi phiszothrillernek. Szóval akik ezt várták, azokat sajnos ki kell ábrándítsam.

Cole karaktere tökéletes volt. Minden megvolt benne, amit kívánhattunk volna. Ebben a témában Armentrout szerintem verhetetlen. De szegény elég kevés igazi cselekvést kapott. A krimi szál érdekes volt az elejétől kezdve. Külön imádtam, hogy kaptunk egy-két mondatot a Vőlegény szemszögéből. Tudtam, hogy valami nem stimmel, és volt egy erős gyanúsítottam is. Bár párszor elbizonytalanodtam, de végül bejött a tippem. Viszont hiányoltam belőle az igazi thrillert. Sokkal komolyabbra és mélyebbre számítottam. Szerettem volna sokkal több izgalmat, mert mint említettem, a történet elég kiszámítható volt. És a vége is oda lett csapva. Mintha Jennifer is már gyorsan le akarta volna zárni a történetet.

Szóval összeségében elment. Egyszerolvasós könyv lett belőle. Sok mindent megváltoztatnék a történetben, és több rettegést is tettem volna bele.

5/3⭐️