Végre itt az ősz! Az ősz számomra mindig is a kényelmet, az otthoni bekuckózást, a forrócsokit, meg persze a sok olvasást jelenti. Nincs kifejezetten kedvenc évszakom, de ősszel különösen szeretek olvasni. Bár időhiány miatt ez nem mindig sikerül. Na de ma hoztam nektek pár kérdést az őszi olvasással kapcsolatosan.

Milyen őszi italt szoktál inni olvasás közben?

Hát mint azt már említettem imádom a forrócsokit, és ezt előszerettel iszom olvasás közben. Emellett még egy jó erdeigyümülcsös teát is szívesen iszogatok. Hidegben ezeket szeretem a legjobban.

Milyen kényelemben/közérzetben szeretsz leginkább olvasni ősszel?

Legjobban a puha, meleg pulcsikban és zoknikban szeretek olvasni. De ehhez persze már a hidegebb időjárás szükséges. Az este a kedvenc időszakom az olvasáshoz, mert ilyenkor már nyugalomban tudok figyelni a könyvekre. Mindig bekapcsolom a hangulatvilágítást, és akkor már tényleg nem hiányzik semmi sem.

Mi a kedvenc őszi gyertyád (illatod), amit olvasás közben szeretsz meggyújatni?

A könyvfanos gyertyáimat a Világok Lángja magyar internetes oldalról rendelem. És egyszerűen imádom őket. Házilag készített szójaviasz gyertyákról beszélünk, amiknek egyszerűen mesés illatuk van. A mostani őszi kedvencem pedig a #Currentlyreading gyertya, aminek fahéjas tekercs illata van.

Mi a kedvenc őszi könyvborítód?

Nincs kimondottan ilyen könyvem, de a legközelebb álló talán a Legendary Stephanie Garber-től.

Melyik könyved emlékeztet legjobban az őszre?

Huhhhh hát ez egyértelműen a November 9. Colleen Hoover-től. A főszereplőink minden évben csak egyetlen napon találkoznak egymással, ami nem más mint november 9. Én az egész könyvet teljesen őszi hangulatban képzeltem el.

Remélem most már ti is kellőképpen ráhangolódtatok az őszre. Ezt a tag-et The Book Belle booktuber csatornájáról szereztem. Viszont nem minden kérdést tettem fel, szóval ha szeretnétek, itt megtudjátok nézni az eredeti videót.