Miközben olvasol, akaratlanul is elgondolkozol azon, hogy milyen lenne a könyvbeli világban élni. Én elég sokszor csinálom, mert hát ki ne élne egy varázslatokkal teli világban, ahol minden lehetséges? De persze minden helyen van valami gonoszság vagy kegyetlenség, ami miatt talán nem is lenne olyan tökéletes az életünk, mint amilyennek elképzeltük. De sok gondolkozás után kiválasztottam 4 világot, amiben tényleg élnék.

Percy Jackson:

Mióta elolvastam a Percy Jackson köteteket, azóta teljesen odavagyok értük. A világ igazából a mostani jól ismert világ, de abban különbözik, hogy a görög és római mitólógia minden története megelevenedik. Az istenektől a szörnyekig. Én is egy félvér szeretnék lenni, különleges képességekkel, akinek az egyik szülője egy görög isten (persze Poszeidón lenne a favourite), és mindenféle küldetésekben vennék részt. És ne hagyjuk ki a Félvér Tábort sem, ahol az egész nyaramat tölteném a barátaimmal.

Tüskék és rózsák udvara:

Bár az ottani világ nem teljesen a legtökéletesebb, de van egy kis város, ahol szívesen leélném az életemet. És ez nem más, mint Valeris. Másnéven a hullócsillagok városa. Tele van élettel, színekkel, varázslattal és persze a kedvenc szereplőink is ott élnek.

Árnyvadász univerzum:

Ebben a világban is lenne min változtatni (khm országvezetés), de ennek ellenére olyan szívesen válnék árnyvadásszá. Küzdeni a démonok ellen, néha napján megmenteni a világot. Tudjátok, csupa izgalmas dolgok.

Perzselő csók:

Na itt van az a világ, ahol legérdekesebb lenne az életem. Nem is tudom mi lennék jobban. Őrző vagy démon? Túl nehéz a döntés. Megismerkednék a Nagyfőnökkel, repülnék egyett Washington felett és természetesen lenne egy saját Rothom.

Mi tagadás, imádom a fantasy világokat. Legszívesebben minden világot bejárnék. De még annyi helyről nem tudok, és egyik jobb, mint a másik, szóval már megyek is és olvasok tovább.